The Amazing Hermannstadt

publicat: luni, 19 decembrie, 2011

Liga Studenților Sociali Democrați şi TSD Sibiu au organizat astăzi, 24 noiembrie 2011, un eveniment de orientare urbană pentru a ghida tinerii studenți de anul I prin „jungla” Sibiului.

3 echipe de studenți de anul I au pornit pe un traseu ticsit de probe de variate dificultăți. Îndurând frigul, participanții au traversat Sibiul pentru a-i cunoaște secretele și pentru a se întrece în probe de iscusință și ingeniozitate. “Ceea ce a început ca o competiție plină de veselie s-a transformat într-o adevărată cursă în descifrarea probelor și anduranța vremii neprielnice. Totul s-a terminat ciocnind o cană de ciocolată caldă și felicitări pentru declarațiile de dragoste emoționante sau mima actoricească survenite din probe” a declarat Horaţiu Marin preşedintele organizaţiei municipale TSD Sibiu.

Bogdan Voicu, organizator: „Am îndurat eroic frigul și am făcut un eveniment de succes. Participanții au fost fericiți și am fost nepăsători în fața vremii. Îmi doresc participanții de calitatea asta la toate evenimentele.”

Bianca Anamaria Arion, participant: „Totul a fost surprinzător. Probele au fost variate și organizatorii au fost la dispoziția noastră. Nu au vrut să ne ajute cu probele, dar ne-au asigurat o atmosferă extraordinară.”